Environ on ammattisarja Etelä-Afrikasta ja tämä sarja kuuluu maailman johtaviin A-vitamiiniammattisarjoihin. Sarjan perustaja on plastiikkakirurgi Dr. Des Fernandes, joka on ammattitaidollaan luonut kattavan tuotelinjan, jokaiselle iholle. A-vitamiini vaikuttaa ihoon monin tavoin, mutta ennen kaikkea tämä vitamiini auttaa tutkitusti ihon terveyteen ja hyvinvointiin. Mitä pidempään A-vitamiinia käytät, sitä paremman tuloksen huomaat ihossa. Environ on saatavilla vain koulutetuilta ihonhoidon ammattilaisilta.
 
Jos kiinnostuit sarjasta, löydät erittäin kattavan tietopaketin sarjan suomenkielisiltä, maahantuojan sivuilta: www.vitamion.fi tai englanninkielisiltä sivuilta www.environskincare.com
Anumati Naturals on fytoterapiaan perustuva ammattikosmetiikkasarja. Sarjan inspiraationa ovat suomalainen luonto ja kansanperinne. Sarjan tuotteissa hyödynnetään koko kasvi, juurista kukkiin ja tuotteet pohjautuvatkin luonnon ja maaperämme parantavaan voimaan. Sarjan jokainen tuote on 100 % luonnollinen ja kasviperäinen. Tuotteet valmistetaan Suomessa pienissä tuotantoerissä maksimaalisen tuoreuden takaamiseksi. Tuotteiden luomuosuus on korkea, valmistuksessa käytetään siis luomulaatuisia raaka-aineita aina kun se vain on mahdollista.Tuotteet ovat täynnä luonnollisia ravintoaineita ja kasviuutteita, jotka täydentävät ihon luonnollisia toimintoja. Raaka-aineet ja niiden yhdistelmät torjuvat ihon epätasapainoa sekä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Sarjan tuotteet ylläpitävät ihon optimaalista pH- ja kosteustasapainoa. Sananen sarjan perustajasta, Anu Ruohostosta...edelläkävijä, suuren sydänmen omaava ja intohimolla työhonsä suhtautuva ekokosmetologi ja orgaanisen kosmetiikan kemisti.
Lisää tietoa tästä mielenkiintoisesta sarjasta löydät yrityksen omilta nettisivuilta: www.anumatinaturals.fi