Kasvohoidot 

Environ -vitamiinihoito, 1 h 15 min
Kasvohoito Environ -sarjalla. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, seerumi ja hoitovoiteet.
Environ -syväpuhdistava vitamiinihoito,   1 h 30 min
Tehokas svyäpuhdistava kasvohoito, jossa asiakkaan ihon kunnon mukaan valittava kuorinta-aine mahdollistaa kuorinnan jälkeisten hoitotuotteiden hyvän imeytyvyyden. Tässä hoidossa myös hieronta on aavistuksen pidempi. Hoidossa voidaan tehdä tarvittaessa myös mekaanista puhdistusta, jonka vuoksi hieronnasta jää yleensä kasvojen osuus pois, jos puhdistetaan paljon.
Luonnonkauneutta kasvoillesi, 1 h 15 min
Rentouttava kasvohoito, joka tehdään aina ihon senhetkisten tarpeiden mukaisilla tuotteilla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Huolellisen alkupuhdistuksen jälkeen teen ihoanalyysin, jonka perusteella valitsen hoidossa käytettävät tuotteet. Seuraavaksi vuorossa on kuorinta, joka edesauttaa hoitotuotteiden vaikuttamista. Hoidon kruunaa rauhallinen, pitkä kasvohieronta ja naamion sekä hoitotuotteiden levitys. 
Nuorten (alle 18-vuotiaat) ihonpuhdistus, 1 h
Perinteinen ihonpuhdistus, joka alkaa alkupuhdistuksella ja kuorinnalla. Ihon ollessa hyvin puhdistettu ja pehmitetty, tehdään mekaaninen puhdistus, jota seuraa rauhoittava naamio. Naamion vaikuttamisen aikana teen halutessasi dekolteen ja hartiaseudun hieronnan. Lopuksi iholle levitetään vielä hoitotuotteet.