Kasvohoidot 

Kasvohoito, suunnitellaan aina yksilöllisesti - 1 h 30 min
Jos et tiedä tarkkaan mitä haluat, et ole koskaan käynyt kasvohoidossa tai edellisestä kerrasta on jo aikaa, suosittelen sinua varaamaan ajan tähän hoitoon. Tulet vain hoitolaan, kerrot minulle toiveesi, teen ihoanalyysin ja hoitosuunnitelman. Hoidon aikana voidaan tehdä esimerkiksi timanttihiontaa, ultraäänipuhdistusta, mekaanista puhdistusta tai hapotusta. 
Environ, syväpuhdistava vitamiinihoito - 1 h 30 min.
Tehokas syväpuhdistava kasvohoito, jossa asiakkaan ihon kunnon mukaan valittava kuorinta-aine mahdollistaa kuorinnan jälkeisten hoitotuotteiden hyvän imeytyvyyden. Hoidossa voidaan tehdä tarvittaessa myös mekaanista puhdistusta, jonka vuoksi hieronnasta jää yleensä kasvojen osuus pois, jos puhdistetaan paljon. Sisältää alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, hieronnan, naamion ja hoitotuotteet.
Luonnonkauneutta kasvoillesi, 1 h 15 min
Rentouttava kasvohoito, joka tehdään aina ihon senhetkisten tarpeiden mukaisilla tuotteilla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Huolellisen alkupuhdistuksen jälkeen teen ihoanalyysin, jonka perusteella valitsen hoidossa käytettävät tuotteet. Seuraavaksi vuorossa on kuorinta, joka edesauttaa hoitotuotteiden vaikuttamista. Hoidon kruunaa rauhallinen, pitkä kasvohieronta, naamio sekä hoitotuotteiden levitys. 
Nuorten (alle 18-vuotiaat) ihonpuhdistus, 1 h
Perinteinen ihonpuhdistus, joka alkaa alkupuhdistuksella ja kuorinnalla. Ihon ollessa hyvin puhdistettu ja pehmitetty, tehdään mekaaninen puhdistus, jota seuraa rauhoittava naamio. Naamion vaikuttamisen aikana teen halutessasi dekolteen ja hartiaseudun hieronnan. Lopuksi iholle levitetään vielä hoitotuotteet.